' ' '

Organisasjon Terminliste Kontakt oss
Skjema/Utdanning Ranking Linker
Lover/Regler Bokseklubber Tilbud fra partnere

Rapport fra junior-VM i Bulgaria

Junior VM i Bulgaria ble et herlig mesterskap for hele bokse-Norge. Vegar Tregren slo seg inn i den absolutte verdenstoppen med VM bronse og kvalifisering til Junior-OL i Nanjing senere i august.

Vi hadde tre boksere med på mesterskapet, Martin Larsen i 69 kg fra Trondhjem BK, Vegar Tregren i 81 kg fra Ulf-an og Jonas Sønsteby fra Raufoss i 91 kg. Målet var at vi skulle ha boksere som kjempet seg frem til medaljer og presterer på det høyeste nivået. Målsetningen klarte vi og våre boksere viste alle sammen at de er med og bokser på et høyt nivå.
Det norske laget: Erik Bredler, Jonas Sønsteby, Vegar Tregren, Martin Larsen og Ole Arne Næsgård[25.04.2014]  Les hele saken


Ulf-an Box Open 2014

Sportsklubben Ulf-an har den glede å invitere til Ulf-an Box Open 3.-4. Mai 2014. Innbydelsen finner dere HER. (Invitation in English is HERE).

Viktig informasjon! På grunn av at Norge er midlertidig utestengt av AIBA har NBF bestemt at alle kamper for senior menn inntil videre ikke kan bokses. Ulf-an Box Open 2014 går som planlagt for alle klasser med unntak av senior menn. Minner om at hotellet frigjør hotellreservasjonen 4. april. Det er mulig å reservere rom frem til turneringen starter, men for å være sikret at det er ledige rom anbefaler vi å reservere rom helst innen 4. april. Ønsker velkommen til Trondheim og Ulf-an Box Open 2014.

Vi oppfordrer klubbene til å melde på boksere snarest! De som er allerede er påmeldt til turneringen finner dere her:

Antall boksere: 62. (i tillegg +5 sparring+5 ferdighetsmerke)
Siste oppdatering: 24. April.
Neste oppdatering: 26. April.


[24.04.2014]  Les hele saken


Bronse i Verdensmesterskapet for Juniorer til Vegar Tregren!

Semifinale onsdag 23 april
81 kg
Vadim Kazakov, KAZ - Vegar Tregren, NOR 2-0

Gratulerer til Vegar Tregren med bronsemedalje i Junior-VM i Sofia, Bulgaria. Det var en fantastisk innsats av Ulfan BK sin kriger! Han taper semifinalen med minst mulig margin. En dommer hadde uavgjort, og de to andre dommerne hadde 1 poengs overvekt til Kazakov. Dette resulterte i 0-2 tap for Vegar. Vegar har nå gjort noe som ingen annen nordmann har fått til tidligere, det å ta medalje i et Junior-VM. Gratulerer til Vegar, og vi gratulerer også til det norske laget, Ulfan-BK, Øystein Waade og mange andre som har hjulpet han frem til denne bragden!!

Vegar er også som første nordmann klar for Ungdoms-OL i Nianjing, Kina i perioden 23.-27. august 2014.

Junior VM i Sofia, Bulgaria

OPPDATERT Klokken 17:13:

NB! Kampene går fort unna, det nye tidsestimatet for når Vegar bokser er 17:20 (+- 10 minutter) Semifinale onsdag 23 april
81 kg Vadim Kazakov, KAZ - Vegar Tregren, NOR

Vegar Tregren bokser semifinale i Junior-VM på onsdagen, og du kan se kampen på LIVE-stream på AIBA sine sider. Link og tidspunkt finner dere her:

[23.04.2014]  Les hele saken


Vegar Tregren er nå blant de 4 beste i verden og klar for semifinale i junior-VM!

Junior VM i Sofia, Bulgaria

Kvartfinale
81 kg Vegar Tregren, NOR - Viddal Riley, ENG 2-1

Vegar er nå rangert som en av verdens beste lett-tungvektere i Juniorklassen. Ingen nordmann har vært så høyt rangert noensinne i juniorklassen. Vegar er nå også automatisk kvalifisert til ungdoms OL i Kina senere i år. Han skal nå møte Vadim Kazakov fra Kazakhstan i semifinalen på onsdag kveld (I den andre semifinalen møtes Blagoy Naydenov, BUL og Narek Manasyan, ARM)

Vegar tapte den første runden jevnt, for så å komme tilbake og vinne de to siste runden med grei margin. En kjempeinnsats av trønderen som bokser for Ulf-an Bokseklubb.

Vegar Tregren vant kvartfinalen. FOTO: www.aiba.org https://www.flickr.com/photos/aibaboxing/Vegar Tregren vant kvartfinalen. FOTO: www.aiba.org https://www.flickr.com/photos/aibaboxing/Vegar Tregren er nå blant de 8 beste i verden, og klar for kvartfinale!

Junior VM 2014 i Sofia, Bulgaria

Vegar Tregren
vant 3-0 sin 8-delsfinale under Junior-VM i dag over irske Cormac Long. Tregren er nå allerede ranket som en av de 8 beste juniorbokserne i verden i lett-tungvekt, og han kan klatre videre på den listen allerede i morgen. Da skal han bokse kvartfinale mot engelske Viddal Riley, og med seier der så har han minst bronsemedalje med seg hjem til Norge.


[20.04.2014]  Les hele saken


Vegar Tregren er videre i Junior-VM 2014. Det ble tap for Martin Larsen


Trønderen Vegar Tregren tok en soleklar 3-0 seier over Jovan Sipcic fra Montenegro under Junior-VM i Sofia. Tregren gjennomførte en meget taktisk god kamp mot den lengre Sipcic, og varierte sine kontringer og angrep på en veldig god måte. I den siste runden traff Vegar med flere tunge slag og Sipcic tok en telling, men han klarte å gå tiden ut. I morgen søndag møter Vegar irske Cormac Long. Irland har et bra lag her i Bulgaria og i dagens kamper tok Long seg videre med å beseire Karoly Berki fra Ungarn.
Vegar Tregren er videre i Verdensmesterskapet for juniorer 2014[19.04.2014]  Les hele saken


Troppen til damenes EM i Romania er tatt ut

Bokseforbundets sportssjef Erik Bredler har tatt ut 4 boksere til damenes EM i som går i Bukarest 30. mai - 08. juni. De har alle har vist at de kan bokse og prestere på et høyt nivå, og troppen har god kapasitet til å ta en eller flere medaljer i mesterskapet. EM er første mesterskapet for damene siden OL 2012 og kommer å bli oppstarten for dem som sikter inn på å delta i OL i Rio 2016.


[18.04.2014]  Les hele saken


Tap for Jonas Sønsteby (2-1) under Junior-VM i Bulgaria

Det blev dessverre tap for Jonas Sønsteby etter en meget jevn kamp mot Shukran Mehdiyev fra Azerbaijan. Jonas ble frustrert når Mehdiyev låste han og han kunne dermed ikke finne den rette distansen til Azerbaijanen. Dommeren ga også en advarsel til Mehdiyev i den siste runden, og da trodde vi nok at seieren var klar. Det ble dessverre poengtap 2-1, men Jonas viste at han tilhører det øvre sjiktet i tungvektsklassen med å gå en helt jevn kamp med Mehdiyev som har en bronse fra ungdoms VM 2013.


[17.04.2014]  Les hele saken


Junior-VM i Bulgaria har nå startet


Martin Larsen i 69 kg vant 2-1 over Jefferson Sinisterra fra Colombia i åpningskampen!


Jonas Sønsteby i tungvekt møter Shukran Mehdiyev fra Azerbaijan med bronse fra ungdoms VM 2013 på torsdag, og Vegar Tregren i lett tungvekten går inn i turneringen først på lørdag mot Jovan Sipcic fra Montenegro.

Martin Larsen vant åpningskampen mot en knalltøff Columbianer


[16.04.2014]  Les hele saken


Gull og sølv til Norge i GeeBee turneringen i Finland

Hadi Srour tok et «høyt-hengende» gull under GeeBee turneringen i Helsingfors etter en 3-0 seier over Juri Jaanissoo fra Estland i finalen. Hadi avslutter dermed en meget sterk sesong som han gått ubeseiret igjennom. Det er imponerende med tanke på at han er første års senior, og med gullet i GeeBee turneringen viser Tønsbergbokseren at han allerede har tatt steget inn i seniorklassen.


[13.04.2014]  Les hele saken


Boksestevne i Bergen 25. april 2014

Bergen Sparta Bokseklubb arrangerer treningsstevne i Bergen Sparta Treningssenter. Det vil bli arrangert kamper i de fleste vekt og aldersklasser. Alle interesserte kan delta, også de uten startbok.


[13.04.2014]  Les hele saken


Female Box Next Generation
Neste samling går i Bergen i perioden 09.-11. mai 2014. Dette er en samling for jenter født 1995-2001, som er et satsingsprosjekt for å løfte Norsk kvinneboksing. Målet er å stille med deltagere på Junior og ungdoms EM/ VM i årene som kommer.
[13.04.2014]  Les hele saken


Treningssamling i Bergen i helgen
Det ble arrangert treningssamling i Bergens Atletklub 11.-13. april. På søndag fikk samlingen også besøk fra boksere fra Ulf-an BK fra Trondheim.
Første dag i GeeBee turnering i Finland er ferdig
Det ble to seire og to tap på det norske laget
[11.04.2014]  Les hele saken


"Gamle dager"

Det ble arrangert mange stevner i 50-årene, spesielt i Oslo. Dette krevde mange funksjonærer og dommer og når vi ser på programmet for nasjonalt stevne i Turnhallen 09-10 nov. 1957 finner vi følgende oversikt over stevnets funksjonærer:


[11.04.2014]  Les hele saken


Junior VM i Bulgaria

Den Norske troppen drar til Junior VM i Bulgaria på lørdag, og der kommer verdens beste junior boksere! I turneringen vil det delta det 606 boksere fra 105 nasjoner, så det blir en lang og hard vei frem til medalje. Innveining og trekning skjer på søndag og turneringen drar i gang på mandag 14. april, finalene går 24. april.

[10.04.2014]  Les hele saken


Hvilken klubb har tatt flest NM-gull senior menn 1909 til 2014

Ved gjennomgang av resultatene fra mesterskapene finner vi følgende:

[09.04.2014]  Les hele saken


Sterk Norsk tropp til den tøffe GeeBee turnering i Finland

Norge sender en sterk tropp med våre beste herreboksere til GeeBee turneringen i Helsingfors 11.-13. april. Ettersom vi er suspendert fra AIBA kommer vi å delta i turneringen under det Europeiske Bokseforbundet sitt flagg. Norge stiller med Ali Srour i 56 kg, Hadi Srour i 60 kg, Salavat Khatuev i 64 kg, Jamshid Nazari i 69 kg og Kai Robin Havnaa i 91 kg.


[07.04.2014]  Les hele saken


Treningssamling i Kristiansand med Jr.-VM laget

Olympic Box Team Sør/Vest hadde en god treningssamling i Kristiansand 04.-06. april sammen med troppen til junior-VM. Fokuset på samlingen var en spesiell forberedelse foran en turnering med mye boksing og sparring.
[07.04.2014]  Les hele saken


2 gull og 1 sølv i Frankrike!

Camilla Johansen i 51 kg og Fam Elgan i 64 kg tok gull i den internasjonale bokseturneringen Belts Montana i Paris, sølv til Marielle Hansen i 57 kg.
Fam Elgan, Marielle Hansen og Camilla Johansen
[06.04.2014]  Les hele saken


VIKTIG! Disse reglene gjelder nå

Her er en oppsummering over hva som er tillatt og hva som ikke er tillat å delta på for norske boksere og ledere etter suspensjonen av AIBA. Det er MEGET VIKTIG at disse reglene forstås og overholdes!

[02.04.2014]  Les hele saken


  Flere nyheter

Arkiverte nyheter  
30.03.2014 - Stevne på Hagenstranda 14. juni
29.03.2014 - Treningssamling i Oslo i helgen
28.03.2014 - Nordisk Mesterskap er byttet ut med treningsleir i Oslo 27-30 mars
27.03.2014 - NORDISK MESTERSKAP 2014 ER AVLYST!
27.03.2014 - Norges Bokseforbund er midlertidig suspendert fra AIBA
25.03.2014 - Norgesmesterskapet for senior 2014
25.03.2014 - AVLYST!! Nordisk Mesterskap starter på lørdag
25.03.2014 - Box Team Rio 2016 og Box Team Tokyo 2020 på Olympiatoppen
21.03.2014 - Nordisk Mesterskap 2014 blir en attraksjon fattigere
21.03.2014 - Hvilken klubb har tatt flest gull i NM junior i perioden 1928 - 2014.
19.03.2014 - Oppstart for Box Team Tokyo 2020
16.03.2014 - Askim Box Open 2014
15.03.2014 - Askim Box Open 2014
15.03.2014 - Frivillighetspris til Raufoss BK
13.03.2014 - Det er en risiko å drive idrett
11.03.2014 - Norgesmesterskapet 2014: Bilder fra finalene er nå på Facebook
11.03.2014 - Stevne i Bergen 12. april
09.03.2014 - Norgesmesterskapet for Senior 2014 vises på TV
09.03.2014 - Vinnere i Norgesmesterskapet 2014
07.03.2014 - Norgesmesterskapet i boksing 2014: Salavat Khatuev fikk Kongepokalen
05.03.2014 - IDRETTSREGISTRERINGEN FOR 2013
05.03.2014 - Troppen til Jr-VM i Bulgaria er tatt ut!
05.03.2014 - Norgesmesterskapet i Tønsberg 2014
05.03.2014 - Utdanning for yngre ledere i idretten
03.03.2014 - NBF har avholdt Diplomdommerkurs
02.03.2014 - Bronse til Sønsteby i Brandenburg cup
02.03.2014 - Arctic Boxing 2014 er ferdig

Hva Norge skriver

 Nyhetsarkiv

Søk i boksing.no
  
Hva Sverige skriver
Hva Danmark skriver
Mer

Copyright © Norges Bokseforbund
Serviceboks 1, 0840 Oslo
e-post: boksing@nif.idrett.no
  Kontakt Webredaktør:
  Frank Robert Walstad
Design/teknisk utvikling:
i samarbeid med Edda Digital