' ' '

Organisasjon Terminliste Kontakt oss
Skjema/Utdanning Ranking Linker
Lover/Regler Bokseklubber Tilbud fra partnere

Landslagstrenerens rapport fra EM i Samokov 2015
EM gikk i Samokov, Bulgaria 6.-16. august, og her deltok 241 boksere fra 42 nasjoner. Jeg valgte at satse på en tropp med 5 boksere, Hadi Srour fra TK i 64 kg, Jamshid Nazari fra AIK Lund i 69 kg, Martin Larsen fra Trondhjem i 75 kg, Vegar Tregren fra Ulf-an i 81 kg og Kevin Melhus fra Oslo BK i 91 kg.


[24.08.2015]  Les hele saken


Reflektioner rundt UEM/JEM i Kesztherly, Ungarn den 15-23 august 2015

Landslagstrener Katrin ”Enock” Enoksson sine reflektioner om hva som kreves for å vinne mesterskapsmedaljer for dame-ungdommer og dame-juniorer:


[24.08.2015]  Les hele saken


Tildeling av mesterskap i sesongen 2015-206
Nå er alle 4 av 4 mesterskap tildelt respektive Bodø BK, Jessheim BK, Drammen BK og Trym BK.
[21.08.2015]  Les hele saken


Minneside for Ronald Larsen

Ronald Larsens døtre har opprettet en minneside for han og synes det er veldig fint at denne er tilgjengelig for Bokse-Norge, slik at alle som ønsker kan dele tanker, historier, bilder - eller tenne et lys:

Minneside for Ronald Larsen

Det er veldig viktig for oss at alle skal føle seg velkommen i Tønsberg på fredag, til bisettelse og til minnestund. I pappas ånd er hele verden velkommen til pølsefest etter bisettelsen. Vi tar med utklippsbøker og album fra et langt og innholdsrikt bokseliv, og de som ønsker kan si noen ord - hvis de slår i gong-gongen først :)

 

Varme hilsener fra

Tine og Rikke

Kvinnenes Europamesterskap for ungdom og junior

Årets mesterskap går i Keszthely, Ungarn og de norske bokserne åpnet godt på mandagen. I dag tapte den siste gjenværende norske bokseren Madeleine Angelsen sin kvartfinale mot en meget sterk russisk bokser.


[19.08.2015]  Les hele saken


Innbydelse til stevne i Stavanger

Lørdag den 19. September 2015 er det boksestevne på Storhaug BK sine lokaler i Stavanger. Vi har den glede å innby aktive, trenere, ledere og dommere til boksestevnet. Stevnet er åpent for både ordinære og oppvisningskamper. Her er det bare å melde seg på.


[19.08.2015]  Les hele saken


Minneord


Vår alles Ronald, Norges Mr. Boxing

Lørdag fikk jeg den ufattelig triste beskjeden om at Ronald var gått bort. Mange tanker dukker opp og noe blir faktisk lett å sortere. Jeg ser for meg hans blide ansikt, smittende humør, hans positive energi og den trygge omsorgspersonen han var. Jeg er evig takknemlig for at han mer eller mindre «truet» meg til å begynne på bokseskolen på slutten av 80-tallet. Han sa, med et smil om munnen, at han kom hjem og hentet meg hvis jeg ikke møtte opp ved oppstart. Måten han tok meg imot på og hvordan han introduserte meg videre for Tønsbergkameratene (TK), har preget hele meg som menneske. Som jeg sa, EVIG TAKKNEMLIG!

[18.08.2015]  Les hele saken


Ronald Larsen er død
Det er med stor sorg vi fikk beskjed om at Mister Boxing; Ronald Larsen sovnet inn i helgen. Hele boksenorge takker Ronald for alt han har gjort for boksesporten og våre tanker går til hans nærmeste i denne tunge stunden.

Begravelsen finner sted i Tønsberg Domkirke fredag 21. august, klokken 10:30. Med påfølgende minnesamvær i Messehuset etterpå.

Hvil i fred Ronald
Kvinnenes Europamesterskap for ungdom og junior
Årets mesterskap går i Keszthely, Ungarn og de norske bokserne åpnet godt. Irja Hof Hjellvik fra Vestmar tapte sin kamp med 0-3 og Madeleine Angelsen fra Vestby vant sin kamp på teknisk knockout i fjerde runde. Madeleine bokser dermed kvarfinale på onsdag.
[17.08.2015]  Les hele saken


Norway Fight Night på lørdag 29.august i Trondheim

Noen av Norges beste boksere møter et blandet internasjonalt lag når Norway Fight Night inntar Scandic Lerkendal lørdag 29.august.[16.08.2015]  Les hele saken


Ungdomslandslaget på International Richards Tamulis Tournament i Litauen
Ungdomslandslaget deltok på International Richards Tamulis Tournament i Litauen 11-15 august. Turneringen var en test foran ungdoms VM som går i St. Petersburg 02-13 september.
[16.08.2015]  Les hele saken


Kvinnenes Europamesterskap for ungdom og junior starter i morgen
Årets mesterskap går i Keszthely, Ungarn og trekningen er nå ferdig. Norge stiller med to boksere; Irja Hof Hjellvik fra Vestmar og Madeleine Angelsen fra Vestby. Begge boksere ca kl. 16:30 i morgen og her er trekningen:
[16.08.2015]  Les hele saken


Vegar Tregren ute av EM i Bulgaria

Vegar Tregren tapte til Mikhail Dauhalivets fra Hvite-Russland og dermed den siste nordmannen ute av mesterskapet for denne gang. Tregren hadde en grei start på kampen men kunne ikke holde oppe trykket i den andre og tredje runden mot den sterke Dauhalivets.

Vegar kjempet og gjorde hva han kunne, men Dauhalivets var en mer rutinert bokser. Vegar våknet dagen etter kampen med feber, noe som kan ha påvirket han i kampen. Men det er bare for Vegar, som blev senior ved årsskiftet, å riste av seg skuffelsen og komme sterkere tilbake i neste turnering.

Mesterskapet blir streamet LIVE på nett, og semifinalene starter på fredag kl: 13:30 http://samokov.boxingchampionships.info/index.html[13.08.2015]  Les hele saken


Richards Tamulis Junior Boxing Tournament 2015
I dag reiser ungdomslandslaget til Litauen for å delta i Richards Tamulis Junior Boxing Tournament som foregår i Kaunas 11-15 august. De norske utøverene er i 63 kg Thord Johnson 66 kg, Thomas Williams, 70 kg Emil Kaasa og i 80 kg Shamsudin Shamilov. Trenere og ledere er Jørn Johnson og Benn KaasaKevin Melhus er ute av EM og Vegar Tregren bokser i kveld


Kevin Melhus
tapte sin åttendelsfinale 0-3 mot Roy Korving fra Nederland og er dermed ute av Europamesterskapet i Bulgaria. I kveld bokser Vegar Tregren, som siste nordmann i turneringen mot Mikhail Dauhalivets fra Hvite-Russland. Stevnet starter kl. 18.00 og Vegar har kamp nummer 8 i ring A. Det antas at Vegar sin kamp går en gang mellom 19:20-20:00 norsk tid.

Mesterskapet blir streamet LIVE på nett, og det bokses i 2 ringer i de innledende kampene: http://samokov.boxingchampionships.info/index.html


[11.08.2015]  Les hele saken


Sommerleiren på Olympiatoppen 2015
Bokseforbundet gjennomførte sommerleiren på Olympiatoppen i Oslo for den tredje gangen 20-24 juli. Som vanlig var leiren full med boksetrening, fysisk trening og forelesninger til boksere på plass.

[09.08.2015]  Les hele saken


UEM/JEM-treningsleir for kvinner 3-7 august på Olympiatoppen
Vi valgte å gjennomføre formtoppningslägret inför UEM /JEM i Oslo där vi bodde på Olympiatoppen. Totalt ble det fjorton pass med lite olika huvudinriktningar. På OBK blev det fyra rene sparringar och övriga pass körde vi på Olympiatoppen. Träningarna innehöll skolboxning, uppgiftssparring, träning på puter, parövningar, morgonjogg, medicinbollsövningar, spurter, säckuppgifter med mere.


[09.08.2015]  Les hele saken


Tap for Larsen og Nazari under EM i Bulgaria


Det ble tap for Jamshid Nazari i 69 kg og Martin Larsen i 75 kg under EM i Samokov. De møtte begge meget gode motstandere, og få derfor godkjent for sine innsatser.


[09.08.2015]  Les hele saken


Tap for Srour under EM i Bulgaria

Hadi Srour
var ikke lang ifra at ta seg videre etter den første omgangen under EM i Bulgaria, men fikk se seg slått av Daniel Niculescu fra Romania med 3-0. Etter 2 runder var kampen uavgjort da Hadi tapte den første men bokset meget bra i den andre, som han også vinner. Den tredje runden var derimot jevn men Niculescu vant den og dermed kampen.

To norske bokser i Europmesterskapet i dag! Martin Larsen bokser ca. klokken 15:00 norsk tid i ring A, mens Jamshid Nazari bokser ca. klokken 18:10 i ring B.

Mesterskapet blir streamet LIVE på nett, og det bokses i 2 ringer i de innledende kampene: http://samokov.boxingchampionships.info/index.html


[08.08.2015]  Les hele saken


Europamesterskapet for senior starter i dag

Norge stiller med 5 boksere under EM i Samokov, Bulgaria.  Totalt er 220 boksere fra 41 nasjoner på plass. Trekningen er klar og først ut er Hadi Srour i 64 kg som møter Daniel Niculescu fra Romania i kveld.

Mesterskapet blir streamet LIVE på nett, og det bokses i 2 ringer i de innledende kampene: http://samokov.boxingchampionships.info/index.html  

Hadi Srour bokser klokken 18:00 norsk tid i ring B

[07.08.2015]  Les hele saken


Innbydelse til Female Box - Next Generation
Den 18-20 september 2015 går neste samling på Olympiatoppen/OBK i Oslo. Meld dere på!
[04.08.2015]  Les hele saken


Tønsbergkameratene arrangerer Diplomleir 27.8-30.8 2015

Foreløpig er det 41 påmeldte til Diplomleieren, men vi har noen plasser igjen. På grunn av nye regler for alder i diplom. Så utvider vi leieren til å gjelde første års Ungdom, og lager da ett eget program for dem.

Pris kr 700,- pr. pers, inkluderer alt utenom reise til og fra. Ta kontakt på post@tkboksing.no eller mobil 469 18 540 ved spørsmål.

Ny Påmeldingsfrist er 4 August og er bindende. Informasjon om leieren finner dere på linken her: http://www.tkboksing.no/?page_id=1126
Gripen Cup 2015 i Søderkøping, Sverige
I perioden 25.-27 september går årets Gripen Cup av stabelen i Sverige. Innbydelsen finner dere HERDOMMERSEMINARET 2015
Til alle Krets, forbunds- og internasjonale dommere og kampledere: Årets Dommerseminar går på Jessheim 12.- 13 september. Oppmøte Thon Hotel Oslo Airport Lørdag 10:45. Ferdig Søndag ca 10:45.

[29.07.2015]  Les hele saken


Golden Glove 2015


Madeleine Angelsen
(Vestby) gjorde sitt absolutt karriere beste så langt under semifinalen i AIBA-turneringen Golden Glove i Serbia, og til tross for tap begynner mange biter å falle på plass i boksingen hennes og hun viser stor fremgang.


[11.07.2015]  Les hele saken


Nils Dag Strømme fyller 70 år 29. juli 2015


En av våre store boksere som har både norske og nordiske titler på recordlisten fyller 70 år om en måned. Han deltok for Norge under OL i Mexico i 1968 og 1972 i Tyskland. Hele boksenorge gratulerer den tidligere AIK Lund bokseren (med hele 3 kongepokaler) med rund-dagen som kommer.

Rekruttserien Sesong 1 (2015/2016)

Under ledermøte 30 Mai ble klubbene utfordret på hvordan lage flere boksestevner som kan skape en arena hvor ordinær boksing er i hovedfokus. Etter initiativ fra Per Arne Skau blir det i sesongen 2015/2016 avholdt 8 stevner i lokalene til Oslo BK. Rekruttserien 2015/2016 blir et samarbeidprosjekt hvor Norges Bokseforbund vil stå som teknisk arrangør med Per Arne Skau som kontaktperson og matchmaker.


Rekruttserien gjelder kun for ordinær boksing og sparrings kamper.
[30.06.2015]  Les hele saken


Innbydelse til B-30 Box Cup 2015
Årets turnering går i Rostenhallen, Trondheim i perioden 03.-04. oktober 2015. Dere finner hele innbydelsen HER.Justering av aldersgrense i diplomreglementet

Norges Bokseforbund`s styre
har sammen med Diplomkomiteen i NBF har besluttet å endre aldersgrensene for Diplomboksingen. Fra og med kommende sesong 2015-16 vil eldste diplomkasse 15-16 år bli fjernet. Følgende vil da gjelde:

[24.06.2015]  Les hele saken


Tønsbergkameratene arrangerer Diplomleir 27.8-30.8 2015
I samarbeid med Norges Bokseforbund ønsker vi velkommen på diplomleir! Arrangementet er rettet mot diplomboksere i alderen 8 til 15 år. Mål med treningsleiren er å bli flinkere i diplomregler, både teoretisk og praktisk, og få en god start på sesongen 2015-16. Vi legger også vekt på det sosiale og har lagt opp til mye moro, Fullt program.

[24.06.2015]  Les hele saken


Camilla Johansen ute av European Games 2015

Camilla Johansen fra Raufoss BK er ute av European Games i Baku etter tap mot Ceire Smith fra Irland. Camilla hadde flere gode treffer på Smith men kunne ikke riktig holde presset hele kampen igjennom mot sin mer bevegelige motstanderen.


[20.06.2015]  Les hele saken


World Series of Boxing Finalene (20-21 Juni, 2015)
WSB finalene streames LIVE på internet!
[18.06.2015]  Les hele saken


Tap for Khatuev i Baku
Det ble tap for Salavat Khatuev i den innledende kampen under European Games i Baku. Salavat tapte for Clarence Goyeram fra Sverige 0-3 på poeng 3. Salavat kjempet hardt men kom ikke opp på sitt høyeste nivå, samtidig som Goyeram gjør en god kamp. I den siste runden bruker Salavat vanligvis å være den sterkeste bokseren, men kreftene var ikke på plass for å kunne avgjøre denne gangen
[17.06.2015]  Les hele saken


Trekningen på European Games klar!
Trekningen på European Games er klar, og Salavat Khatuev møter Clarence Goyeram fra Sverige på onsdag. På fredag skal Camilla Johansen møte Ceire Smith fra Irland.
Salavat Khatuev og Camilla Johansen

[15.06.2015]  Les hele saken


Sommerleir på Olympiatoppen 20-24 juli

Bokseforbundets regionale satsingsgrupper Olympic Box Team Øst, Sør/Vest og Nord samles sammen på Olympiatoppen for bokseforbundets sommerleir 2015.

Under samlingen kommer vi å ha kondisjonstrening, styrketrening og boksetrening med fokus på teknikk og taktikk. Sammen med dette skal vi ha interessante foredrag og forelesninger om trening og en del andre tema. Under samlingen skal vi også kjøre fysiske kapasitetstester på våre boksere.

Sommerleiren som var i 2014

[14.06.2015]  Les hele saken


Norsk toppdommer dømmer i European Games

Vår 3 stjerners AIBA R/J Geir Dahlen er uttatt av AIBA til å dømme under European Games i Baku. Dette er det første European Games som noensinne er arrangert.


[13.06.2015]  Les hele saken


Landslagssamling i Gøteborg 27-31 mai
Landslaget gjennomførte en treningsleir i Gøteborg fra onsdag til søndag 27-31 mai. Samlingen gikk i Gøteborg, Sverige for å gi våre boksere variert sparring sammen med svenske boksere.
Salavat Khatuev mot Clarence Goyeram[04.06.2015]  Les hele saken


Ny kretsdommer er godkjent

Lee Harris fra Bergen bokseklubb har blitt godkjent kretsdommer. Lee tok kretsdommerkurset i Tønsberg i 2013 og tok de siste prøvekampene under Ulf-an Box Open. Vi gratulerer og ønsker han velkommen som dommer.

 

Det er stort behov for nye dommere. Klubber som har aktuelle kandidater kan kontakte Geir Dahlen på email gdref@online.no og melde behov.

  Flere nyheter

Arkiverte nyheter  
31.05.2015 - Samling for Olympic Box Team Nord i Trondheim
29.05.2015 - Byrge Byrgesen f. 28.10.1933 - død 27.05.2015
25.05.2015 - Treningssamling i Arendal 23-24 mai 2015
24.05.2015 - Sølv til Hadi Srour på A Socikas Tournament
24.05.2015 - Bronse til Shamsudin på Ungdoms EM i Ukraina
21.05.2015 - Hadi Srour imponerer i Litauen
20.05.2015 - Shamsudin til semifinale i Ungdoms EM i Ukraina!
20.05.2015 - Hadi Srour på A Socikas Tournament i Litauen
18.05.2015 - Tønsbergkameratene arrangerer Diplomleir 27.8-30.8 2015
17.05.2015 - Shamsudin til kvartfinale i Ungdoms EM i Ukraina!
16.05.2015 - EM for Ungdom 2015
15.05.2015 - Stipend til Vegar Tregren fra Olympiatoppen
12.05.2015 - Shamsudin Shamilov til Ungdoms EM i Ukraina
10.05.2015 - 4. runde av Fighter Serien Øst gikk i helgen
10.05.2015 - 5 NYE KRETSKAMPLEDERE PÅ GANG
10.05.2015 - Rapport Female Box -Next Generation 8-10 mai 2015
10.05.2015 - Sølv til Bernard Angelo Torres i Spania!
09.05.2015 - Torres klar for finale i Spania!
08.05.2015 - Torres til semifinale, tap for Tregren og Johansen
05.05.2015 - BOXAM i Spania: Det ble 2 tap i dag
05.05.2015 - Søndag 10 mai kommer Fighterserien Øst til Porsgrunn
04.05.2015 - Seniorene bokser i Spania
03.05.2015 - Ulf-an Box Open 2015 er nå ferdig
02.05.2015 - Ulf-an Box Open 2015

Hva Norge skriver

 Nyhetsarkiv

Søk i boksing.no
  
Hva Sverige skriver
Hva Danmark skriver
Mer

Copyright © Norges Bokseforbund
Serviceboks 1, 0840 Oslo
e-post: boksing@nif.idrett.no
  Kontakt Webredaktør:
  Frank Robert Walstad
Design/teknisk utvikling:
i samarbeid med Edda Digital